Ga naar de inhoud

Lid worden

Lid worden van Modelvliegclub Delta

Welkom!

Ben je aan het overwegen om RC piloot te worden? Neem dan eerst contact op met onze ervaren instructeurs voor een paar gratis vlieglessen en het leren van de club. 
Klik hier voor meer info

Ben je al een ervaren piloot? Dan kan je jezelf direct inschrijven bij MVC Delta. 

Stappen om lid van MVC Delta te worden

Stap 1: Als je al je over je eigen toestellen beschikt is het vanuit de overheid verplicht om een exploitantencode bij de RDW aan te vragen. Deze code moet je dan in al je toestellen bevestigen waar je mee wilt vliegen. De RDW vraagt een eenmalige betaling van €23.- om de code aan te vragen, en een jaarlijkse betaling van €13.- om je code te verlengen.
Klik hier voor meer info

Stap 2: Het is nodig om een W.A verzekering te hebben die ook modelvliegen verzekerd. Mocht er lichamelijke/object schade zijn wordt deze verzekering eerst aangesproken voordat de verzekering van de KnvVL begint uit te keren. 

Stap 3: Vul het inschrijf formulier in via de knop onder aan de pagina. Dit formulier wordt direct doorgestuurd naar het clubbestuur.

Stap 4: De penningmeester stuurt u een welkomst email met de code van het hek, en een betaalverzoek voor de resterende contributie van het huidige jaar.

Gefeliciteerd: Je bent nu officieel lid van MVC Delta! In de welkomst mail is in de meeste gevallen ook een datum te vinden voor een kort welkom op het veld, en als dat vanwege de omstandigheden niet het geval is wordt op een later moment nog gecommuniceerd wanneer er iemand op het veld te vinden is.

Latere stappen: Als u nog geen lid bent van de Knvvl word u door het clubbestuur hiervoor ingeschreven. Van de Knnvl kunt u dan een mail verwachten met informatie over je Knvvl lidmaatschap.

Contributie

Volwassenen
(inclusief Knvvl Lidmaatschap)
€130.-
Junior lid* €65.-

* Junior lid ben je tot het jaar dat je 19 wordt