Ga naar de inhoud

Kennismakingsles

  • Wilko 

Het doel van een kennismakingsles is, hoe kan het ook anders, dat je kennismaakt met modelvliegen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur kun je beoordelen of deze hobby iets voor jouw is. Verder kun je gelijk kennismaken met de leden van Modelvliegclub Delta. Via de button “Kennismaken” op de startpagina kun je gratis een kennismakingsles aanvragen.

Zelf leren vliegen

Over zelf leren vliegen kunnen we kort zijn, DOE HET NIET. Kom naar onze club en laat je goed voorlichten en maak van de mogelijkheid gebruik om onder begeleiding te leren vliegen. Vliegen zonder begeleiding betekend domweg je model CRASHEN! wat zonde van je tijd en geld is en bovendien erg frustrerend.

Keuze model

Laat je, voordat je een model aanschaft, goed voorlichten over de do’s en dont’s. Het is heel verleidelijk om gelijk met een schitterend model te beginnen, maar de praktijk heeft geleerd dat het beter is om eerst met een beginnersmodel te leren vliegen.

Lid worden

Wij willen je met de kennismakingsles laten zien wat een geweldige hobby modelvliegen is. Natuurlijk hopen wij dat je lid wil worden van Modelvliegclub Delta. Meer informatie kun je vinden op onze pagina met clubinformatie.

Brevetten

Zowel de KNVvL als Modelvliegclub Delta stimuleren hun leden om een brevet te halen. Meer informatie over de eisen die hieraan gesteld worden, is te vinden op de pagina Brevetten.