In verband met de corona virus maatregeling zijn al de vlieglocaties van de club tot nader kennisgeving gesloten. Voor de clubleden: zie ook je e-mail hierover….

Modelvliegclub Delta beschikt over een vliegveld aan de Ankerveersedijk te ‘s-Heer Arendskerke, een oefenveld in Oosterland en een helling in Zoutelande

Vliegveld ‘s-Heer Arendskerke
Om het veld te bereiken neem vanaf de A58 de afslag Heinkenszand en volg de weg in de richting Lewedorp. Na ongeveer 2,5 km, in de bocht naar links, sla rechtsaf de Ankerveensedijk op. Na 300 treft u links van de weg het vliegveld aan.

vliegveld_route

Oefenveld Oosterland

Aan de Bredeweg te Oosterland beschikt MVC Delta over een oefenveld waar regelmatig wedstrijden worden gevlogen.

Helling

De helling bevindt zich op de duinen nabij de strandovergang Bucksweg, tussen dijkpalen 239 en 240 te Zoutelande. Er mag worden gevlogen gedurende het tijdvak van 1 september tot en met 14 juni van 2 uur na tot 2 uur voor hoogwater. In de periode 15 juni tot en met 31 augustus mag gevlogen worden na 18:00 uur tot zonsondergang. Vanzelfsprekend dienen de piloten op deze vliegplaats zich te houden aan het Basis Veiligheids Reglement van de KNVvL, zie de modelvliegsport pagina en natuurlijk ook aan de strandbepalingen uit de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Veere. Deze laatste kan worden opgevraagd bij www.veere.nl. Het Waterschap en politie dragen zorg voor handhaving en controle op naleving van de regels en verordening die in het strandgebied gelden.
 

 
20151220_153413