Hoe kan ik piloot worden?

Op deze vraag geven wij jou graag een antwoord…

Natuurlijk willen wij jou graag welkom heten als nieuwe piloot binnen onze club, maar laten we je eerst vertellen hoe je piloot kunt worden.

Kennis maken:

Wellicht ben je op bezoek geweest op ons vliegveld aan de Ankerveersedijk te S’ Heer Arendskerke en heb je prachtige helikopters en vliegtuigen gezien en denk je “dat wil ik ook” !

Bedenk dan wel dat het leren vliegen niet vanzelf gaat, en je dus ook niet direct kan gaan vliegen met een hele mooie en grote helikopter of vliegtuig.

Nee, we maken de eerste vluchtjes op de simulator op de computer, zo leren we je eerst om een helikopter of een vliegtuig besturen.

Het vliegen met de modellen op de simulator is net als het vliegen met een echt model. 

Maak eens een paar vluchtjes en kijk dan wat je graag zou willen leren besturen, een helikopter of een vliegtuig.

Wanneer kan dit:

Op de woensdag avond is onze vaste clubavond en kennismakingsavond, kom gerust even langst en maak kennis met onze geweldige hobby!

Het gebruiken van de simulator is gratis en je bent van harte welkom vanaf 19:00 uur, indien het erg slecht weer is kan het clubgebouw gesloten zijn.

Het is dus verstandig om ons even een mailtje te sturen en een afspraak te maken, dit kan naar: modelvliegclubdelta@gmail.com

Lesmateriaal:

Als je eenmaal weet waar je mee wil gaan vliegen is het niet direct nodig om dure materialen aan te schaffen.

De eerste lessen kun je volgen met een vliegtuig of een helikopter van de club.

Samen met een ervaren instructeur zul je dan al snel zelf gaan vliegen met dit model, en mocht het fout gaan tijdens de vlucht, geen paniek.

De instructeur heeft met een extra zender direct de mogelijkheid om in te grijpen wanneer dat nodig mocht zijn.