Ga naar de inhoud

Indoorvliegen en NK Drone Race

  • Wilko 

Beste Delta clubleden,

 
Velen hadden het natuurlijk al gezien op onze website, maar morgen is toch nog een keer indoor vliegen. Op verzoek van een flink aantal leden is de zaal nog een keer afgehuurd speciaal voor MVC Delta. Let op: dit is dus echt de laatste indoor dit winterseizoen.
Op de gebruikelijke tijden dus 15:00-17:00 in sporthal de Sprong 2a. Zaal open 14:30.
 
Volgende week zondag 26 maart wordt er op ons veld een oefen Drone race georganiseerd om 8 uur gaan we het veiligheidsnet en het track opbouwen op het veld. Ander vliegverkeer is op deze dag niet mogelijk. Heb je een FPV quad, vlieg een rondje mee. op deze dag willen we ons presenteren als voorbereiding op het NK drone race dat 2 weken daarna op 9 april van start gaat bij vliegclub “de Valken” Bakel Noord Brabant. Vele piloten, maar ook de sponsors worden hiervoor uitgenodigd. Meer hierover op de website www.nkdronerace.nl.
 
Wees erbij!
 
MVC Delta