Ga naar de inhoud

Delta Cup 2017 & Finale NK Drone Race 2017

  • Wilko 

Delta Cup 2017 & Finale NK Drone Race

Dronerace weekend inclusief NK !

Bijna is het zo ver. Op zaterdag 9 september organiseert MVC Delta de DeltaCup 2017. De DeltaCup is een open dronerace wedstrijd. De dag erna 10 september, op de zondag de NK F3U finale.  Ook diverse NK finalisten vliegen mee met de DeltaCup.

Inschrijven DeltaCup en BBQ

Deelname aan de DeltaCup bedraagt 10,- euro per persoon inclusief een broodje knak/hamburger. In de avond is er een gezellige BBQ de kosten hiervoor bedragen 15,- euro. Neem je deel aan de DeltaCup en de BBQ dan bedragen de kosten 20,- euro. Ook wordt er gewerkt aan de mogelijkheden om een verlicht nacht track op te zetten, zodat er ook met weinig licht nog gevlogen kan worden.

Meld je aan via het inschrijfformulier en vergeet niet dat je inschrijving pas officieel is na ontvangst van je betaling.

 Technische eisen

De technische eisen zijn gelijk aan die voor het NK (Tramp vtx + TNR, failsafe etc…). Er zijn ook een aantal plekken voor andere vtx’en in overleg (osd control met smartaudio etc.)

Finale NK Drone Race

De dag erna op de zondag is het veld gereserveerd voor de finale van het NK Drone Race. Er zijn dit jaar inmiddels diverse oefenwedstrijden en 4 rankings georganiseerd en hier zijn de finalisten uit geselecteerd die met elkaar gaan strijden om de titel. De uitslagen van de rankings zijn te vinden op: https://www.nkdronerace.nl/ranking/

Het track is inmiddels in het geheim ontworpen en getest.

Slecht weer

Bij slecht weer wijken we uit naar 23 en 24 september op dezelfde locatie.