Ga naar de inhoud

F3C Euro Heli Series 2019

  • Jeroen 

Zaterdag 6 juli en zondag 7 juli staat ons veld aan de Ankerveersedijk weer open voor de Euro Heli Series. Deze Europese wedstrijd was voor het eerst te gast bij Modelvliegclub Delta in 2018. Na het grote succes zijn we trots dat we ze ook nu weer welkom mogen heten !

De F3C klasse helikopter wedstrijden worden gevlogen zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en zondag van 9:00 tot 13:00, waarna een prijsuitreiking volgt. Tijdens deze dagen verwelkomen we o.a. deelnemers afkomstig uit Nederland, België, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk.

Ook dit jaar zal er weer een BBQ gehouden worden na de eertste wedstrijddag op Zaterdag. Samen met piloten en aanhang en leden van Modelvliegclub Delta sluiten we zo de eerste dag af in een gezellige sfeer.

Het veld is gesloten voor vrij vliegen vanaf vrijdag 14:00 uur tot en met zondag 16:00 uur ( in de avond kan er na 19:00 uur gevlogen worden)

Bekijk ook de site van de Euroheliseries met heel veel informatie: http://www.euroheliseries.net/index.html