Ga naar de inhoud

Een triest voorjaar en een mooie zomer…….

Op het moment van schrijven zitten we alweer in de maand Augustus en ligt de zomer eigenlijk alweer achter ons…

Maar eerst dit: …..gelukkig is niemand van Modelvliegclub getroffen door het Corona virus, en daar zijn we dan ook enorm blij mee !

Dan even over de zomer….binnen de club hebben we een aantal leden welke toch ieder jaar weer het land in rijden om aan diverse wedstrijden deel te nemen. Maar zoals we allen wel gemerkt hebben was het dit jaar anders….geen wedstrijden en geen evenementen.

In de maand maart moesten we kennis maken met Corona en ook wij als bestuur moesten de richtlijnen opvolgen welke op ons af kwamen. De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) heeft ons erg goed op de hoogte gehouden van de maatregelen die we moesten nemen. Want ook wij stonden voor een zware en moeilijke beslissing.

Maar alvorens we hadden besloten het veld te sluiten voor onbepaalde periode is er toch eerst nog gebeld met diverse vliegclubs in het land met de vraag:
” wat doen jullie ?”

Middels weten we dat het veld toch dicht moest, helaas..

Nu augustus, gelukkig hebben we allen alweer enkele weken kunnen vliegen en heeft het bestuur ook nog voor enkele mooie picknick tafels gezorgd zodat een ieder hier gebruik van kan maken.

We kunnen zeker zeggen dat de zomer van 2020 toch een zomer is geweest met vele mooie vliegavonden in een gezellige sfeer zoals we dat bij MVC Delta gewend zijn…

Blijf allen gezond en zorg voor elkaar….