Ga naar de inhoud

Terugblik Modelbouwshow 2024

Het weekend van 24 en 25 februari 2024 was een waar feest voor modelbouwliefhebbers tijdens de Wintereditie van de Modelbouwshow. Als Modelvliegclub Delta waren we verheugd om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Dit jaar hadden we het genoegen om te kunnen genieten van een ruimer vlieggebied dan vorige jaren, wat resulteerde in nog meer vliegplezier voor zowel de deelnemers als de bezoekers.

Demonstraties

Gedurende het weekend konden bezoekers genieten van een prachtig scala aan vliegtuigen en helikopters, van indrukwekkende modellen, en werd er ook aan nieuwe vliegtuigen gebouwd. Als club waren we trots om onze eigen modellen te laten zien en het publiek te verrassen met onze vliegkunsten.

Loterijen

Wij hebben van onze sponsor de mogelijkheid gekregen om onder kinderen vanaf acht jaar een ‘Rookie’ te mogen verloten. Dit gebeurde elk uur, en elke keer was het spannend wie er een ‘Rookie’ kon winnen. Hiermee willen we kinderen een begin laten maken in de modelvliegsport door te beginnen met een leuk eerste vliegtuig

We willen de sponsor AviationToys bedanken voor deze mogelijkheid!

Bedankt!

De Modelbouwshow bood ons de gelegenheid om onze passie voor modelvliegen te delen met anderen en om oude bekenden weer te kunnen spreken. Het was een weekend vol inspiratie, gezelligheid en natuurlijk veel vliegplezier!

We willen graag alle bezoekers bedanken voor hun enthousiasme en steun, evenals de organisatoren van de Modelbouwshow voor het creëren van zo’n geweldig evenement. We kijken alvast uit naar de volgende editie!