Ga naar de inhoud

Kennis maken

Welkom!

Wij zijn Modelvliegclub Delta. Een groep enthousiaste modelvliegers die graag kennis maken met nieuwe mensen! Waarschijnlijk heb je deze pagina gevonden via een flyer of een QR code. We vertellen graag wat meer over onze club!

Over Modelvliegclub Delta

Modelvliegclub Delta is een levendige gemeenschap van modelvliegliefhebbers gevestigd in het prachtige Zeeland. Al meer dan 30 jaar brengen we mensen samen die een passie delen voor modelvliegen en luchtvaart. Onze club is de perfecte plek voor zowel beginners als ervaren piloten om elkaar te ontmoeten, te leren, te vliegen en te genieten van alles wat met modelvliegen te maken heeft.

We beschikken over een centraal liggend vliegveld in ‘s-Heer Arendskerke. Door het formaat van het veld is het mogelijk om met zowel grote als kleine toestellen te vliegen.  

Leren vliegen

Heb je nog nooit met een modelvliegtuig gevlogen, of heb je het weleens geprobeerd maar weet je niet waar je moeten beginnen? Dat is voor ons geen probleem. Er zijn meerdere clubleden die hun ervaring met je willen delen, en wij bieden ook leraren aan die met je mee vliegen, en kunnen ingrijpen als er iets fout gaat. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over je toestel, en kan je rustig leren vliegen.

Als je eenmaal zelf goed kan vliegen kun je ook bij ons je Knvvl brevetten halen, en daarmee volledig zelf beter worden in vliegen.

Voor meer informatie over vlieglessen kun je het beste naar deze pagina gaan.

Kan je al vliegen?

Als je al met modelvliegtuigen of helikopters kan vliegen kan je natuurlijk ook bij ons terecht! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om onze hobby mee te delen! Wij bieden je een gezellige club aan met veel ervaring op verschillende aspecten van de hobby, en een prachtig vliegveld.

 

Heb je interesse in Modelvliegclub Delta?

Lijkt het jou leuk om te beginnen met modelvliegen, of wil je gewoon eens langskomen om te kijken? Vul dan het formulier in, en dan nemen wij contact met je op zodat we een afspraak kunnen maken!