Ga naar de inhoud

Bouwverslag AndREaS van Hollein

  • Wilko 

Kees den H. is sinds kort gestart met de bouw van zijn 204e modelvliegtuig. Dit keer is het de AndREaS van Hollein. Dit is een zogenaamde Rudder, Elevator, Spoiler (RES) zwever. Het model wordt niet voorzien van een motor en zal dus met behulp van een elastiek de lucht in moeten worden gebracht.

In 2016 wil modelvliegclub Delta een wedstrijd voor deze klasse zwever organiseren. Dus als je ook nog aan deze wedstrijden deel wilt gaan nemen heb je mooi nog even de tijd om er een te bouwen. Kees maakt door middel van foto’s een bouwverslag welke op de website zullen worden geplaatst.

Inmiddels zit de folie op zwever. Dan ziet het er ineens heel anders uit.

De Andreas is klaar! Nog even de zender programmeren en op goed weer wachten.

 

Alle foto’s zijn te vinden via onderstaande link.

Geef een reactie