Ga naar de inhoud

Modelbouwshow Wintereditie 2024

  • Rick 

Op 24 en 25 februari komt de Modelbouwshow weer naar de Zeelandhallen in Goes. En wij mogen met Modelvliegclub Delta hier weer aanwezig zijn! Het belooft een fantastisch evenement te worden vol met spannende activiteiten voor modelbouwliefhebbers van alle leeftijden.

Op onze stand kunnen bezoekers hun vliegkunsten verbeteren op onze vliegsimulators. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren piloot die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze instructeurs staan klaar om te helpen.

Daarnaast kunnen bezoekers genieten van vliegdemonstraties met indoor vliegtuigen en helikopters. Het belooft een spectaculaire show te worden die je niet mag missen!

Voor de jonge modelvliegliefhebbers organiseren we een leuke loterij, waarbij kinderen de kans krijgen om een leuk en simpel modelvliegtuig te winnen. Een geweldige manier om ze kennis te laten maken met de hobby en hun interesse in de luchtvaart aan te wakkeren.

Kom langs bij onze stand op de Modelbouwshow in de Zeelandhallen en beleef een onvergetelijk weekend vol plezier en avontuur! We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Tickets zijn te koop via de de website van de modelbouwshow of aan de deur. De deuren zijn beide dagen van 10:00 tot 17:00 geopend.

Geef een reactie